2014 > 11

Under fredagen hann jag både med repetition inför julshowen tillsammans med Frida och senare på kvällen åkte jag till Nyköping och spelade hos Länsstyrelsen i Södermanland, som arrangerade en så kallad medaljfest. Det var en fantastiskt rolig kväll och mitt framträdande var väldigt uppskattat. Jag fick sälja flera av mina skivor och förhoppningsvis kan jag komma tillbaka och underhålla en annan gång. Det var underbart fina lokaler och jag blev dessutom bjuden på en fantastisk treträttersmeny, ett plus i detta yrke att man ibland får lyxmat! Allt som allt en toppenspelning och kväll.

Läs hela inlägget »

Nästa fredag 5 december har jag och min fina vän Frida premiär för vår Julshow som vi ska spela på Megs kök och trevligt i Malmby vid tre tillfällen i samband med deras julbord. Så här beskriver vi showen:
"Glitter – en julshow av Ellinore Eriksson och Frida Wingren. När det är som mörkast förgyller vi er tillvaro med en glittrig show, fylld av stämning, glädje och dans! Medan ni njuter av underbar julmat njuter vi av att få underhålla er, med hjälp av gamla och nya klassiker från juletid och resten av året."

Välkomna!

 

Läs hela inlägget »

Under min sista föreställning av Förr i världen var himmelen blå fick jag fotografhjälp från en bekant som heter Stefan Mann. Jag hoppades på några fina bilder och för ca två veckor sedan fick jag en hel mapp med över 130 fantastiska bilder! Så roligt att ha för nu och framtiden, redan nu är det härligt att titta tillbaka, tänk då hur det blir om några år... Jag bjuder på några bilder som alltså är fotade av Stefan. Tack ännu en gång för ett toppenjobb!

Läs hela inlägget »

Förra veckan bubblade jag ju på Sörmland topp 5 med låten Sommarö och igår fick jag veta att jag kommit direkt in på listans andraplats! Jag blev superglad och förvånad och tackar så mycket för alla röster, för att jag ska få vara kvar på listan så behöver jag era röster även denna vecka. Det kostar som ett vanligt sms och man kan endast rösta en gång. Skriv p4sörm 2 och skicka till nummer 72250 senast måndag midnatt så hoppas vi att jag ligger kvar på listan. Tack!

Läs hela inlägget »

Ikväll har jag varit på Callanderska Gården i Mariefred och framfört mitt Monica Zetterlund-program för Mariefreds Hembygdsförening. Det var helt proppat i den lilla lokalen och det var så roligt att så många kommit för att lyssna. Det var ju på föreningens förfrågan som jag kom i kontakt med Barbro Hörberg och det är jag evigt tacksam för, men jag älskar också att framföra Monicas sånger och det skulle vara så roligt att få göra det med ett riktigt band eller pianist någongång så jag bara kunde fokusera på att sjunga de fantastiska sångerna! 

Jag fick så fina blommor från hembygdsföreningen och en skiva från en representant från Monica Zetterlund-sällskapet som var och lyssnade. Så roligt att bli så uppskattad, Tack!

Läs hela inlägget »

Idag döptes min lilla brorsdotter Elvira i Hällby kyrka utanför Eskilstuna. Jag fick äran att sjunga för henne och hennes föräldrar önskade låten; Innan himlen faller ner, av Kent. Det är jättekul att de dessutom valt att ge henne mitt namn som ett andranamn. Det var en mycket fin dopgudstjänst och Elvira sov igenom hela. Framträdandet gick bra och jag känner mig nöjd, jag tycker det är fantastiskt kul att sjunga på dop och vigslar, det är en så glad, härlig stämning.

Läs hela inlägget »

Idag har den första snön fallit och det har ju såklart sin charm men själv längtar jag redan efter sommaren. Det som är positivt just nu är att jag har massor av roliga spelningar på gång och det blir två fullspäckade månader som avslutar 2014. 

Jag bjuder på en somrig bild från linblommningen, fotad av Kristoffer Elmqvist som också fotat bilden till min affisch.

Läs hela inlägget »
Etiketter: bilder, sommar, bakom

Jag bubblar på radiotävlingen Sörmland topp 5 i P4 Sörmland denna vecka. Ni röstar genom att skicka p4sörm 6 till 722 50 senast måndag kl.24. Ni kan lyssna på låten här och köpa min skiva här

Läs hela inlägget »

Jag har nu en cd-skiva till salu här på hemsidan. Skivan innehåller fem sånger där jag tolkar Barbro Hörberg. Jag tycker skivan blev superbra och jag hoppas att många vill köpa den och upptäcker Hörbergs sånger.

Låtarna är inspelade hos Diggans ljud och studio med Stickan Sundin och det kommer säkerligen bli fler samarbeten med honom då det har funkat superbra!

För 60 kronor blir skivan din och då skickar jag den med brev. Gå in här för att komma direkt till butiken. 

Läs hela inlägget »

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln