Kultur15

Igår var det Kultur15, Strängnäs årliga kulturdag och jag framträdde för nionde året i rad, vilket innebär att jag varit med varje gång som denna kulturmanifestation har anordnats. Tre olika uppträdanden hann jag med, alla gick bra men då jag varit sjuk i veckan var inte rösten på topp och det påverkar ju såklart, men jag är ändå väldigt nöjd!  Jag startade på Keramikens hus och framförde mina egenskrivna sånger. Jätteroligt men alltid lite extra nervöst såklart. Jag fick hjälp att filma framträdandet och kommer nog snart kunna bjuda på ett filmklipp därifrån. 

Efter det blev det en mysig, intim spelning inne på klädbutiken Beckmans där jag tolkade artister som inspirerat mig på något sätt och dagen avslutades på Multeum där jag framförde sånger av älskade Barbro Hörberg! Det kom mycket folk till alla framträdandena och det var toppenstämning hela dagen. Älskar kulturdagen och att det händer så mycket i lilla Strängnäs, det är dock synd att man som "utövare" knappt hinner kolla på några andra framträdanden alls. Jag bjuder på en smått suddig bild från spelningen inne på Beckmans!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln