Juliuppdatering!

Nu är det juli och jag har fullt upp, tänkte slänga in en liten lägesrapport!

Förra helgen var jag iväg till Västerås för att spela på båten M/S Havsörnen på en s.k. Tacokryssning där jag stod för underhållning. Det blev en jättelyckad kväll och det var riktigt roligt. Även i juli har jag två inbokade datum på samma ställe.

Imorgon väntar en 70-årsfest och födelsedagsbarnet har lämnat en liten önskelista med visor som jag gjort mitt bästa för att lära in. 

Nästa vecka väntar, precis som förra året, spelningar under den årliga Gripsholmsveckan på Gripsholms golfklubb. Jag kommer sjunga både onsdag den 10:e och fredagen den 12:e. Förra årets framträdanden var superlyckade så jag hoppas på samma goda stämning i år! 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln