Slottspaviljongen

Fredagen den 11 april återinvigdes restaurangen Slottpaviljongen i Mariefred i ny regi av Helena och Tobias, tidigare ägare till Terrassen, Gripsholms golfrestaurang. Jag spelade på premiärkvällen, då det var helt fullbokat och så bra stämning! Under långfredagen var jag på plats igen och uppträdde, det var en jättemysig stämning och en engagerad publik som var med och önskade låtar vilket jag alltid tycker är kul!

Det är verkligen ett ställe jag kan rekommendera alla att gå till, fantastisk mat, supermysig lokal och uteservering samt en oslagbar utsikt! På Valborg är jag där igen och sjunger, efter firande med brasa i Mariefred, ca kl.22. Förhoppningsvis blir det flera speltillfällen i sommar också.

Kika gärna in på Slottspaviljongens fina hemsida som de designat med hjälp av Hemsida24, liksom jag!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln