Mer om Arabiska Natt

Tänkte visa lite bilder och berätta lite mer om min stora slutproduktion Arabiska Natt. Jag tillsammans med tre vänner i klassen, Maja Andersson, Linus Nilsson och Veera Rönn gjorde en föreställning som inte byggde  på ett manus utan mestadels improvisation samt en scen ur Beckets I väntan på Godot. Vi arbetade mycket med att undersöka vad teater är och hur vi ser på den, vi jobbade också mycket med Meta-greppet då föreställningen visade en teatergrupp som försökte sätta upp en föreställning. Namnet Arabiska Natt har egentligen inte mycket att göra med föreställningen som helhet, förutom vårt scenrum som var uppbyggt på temat Arabiskt. Produktionen är en del i min teaterutbildning som innefattar tre kurser, Scenisk produktion, Scenisk gestaltning och Projektarbete. Nu är vi klara och om fyra dagar slutar jag på Stockholms Estetiska Gymnasium och tar studenten!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln