Student, sommarlov och spelningar!

Allesammans! I fredags tog jag studenten och det var en alldeles magisk dag. Känns både sorgligt och underbart att sluta på Stockholms Estetiska Gymnasium där jag nu studerat teater i tre år.

 

Tidigare i förra veckan spelade jag på en väns studentmottagning och uppträdde vid Strängnäs kommuns nationaldagsfirande i Ugglans Park. Fick idag även klartecken om att jag ska uppträda för sällskapet Odd Fellow imorgon kväll, det blir en repertoar med trevliga sommarlåtar.

 

På lördag blir det en trippelspelning då jag först ska medverka vid en repetition inför ett bröllop jag ska sjunga på vid midsommardagen, därefter uppträda på Gripsholms Golfklubb under finalen av Kuriren Cup och sedan även på restaurang Terrassen under kvällen då de serverar thaibuffe.

 

Nu när jag slutat skolan hoppas jag att jag kan hålla hemsidan bättre uppdaterad och hinna med en hel del övning.

 

Avslutar detta inlägg med lite fina studentbilder!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln