Sunwing audition

Förra måndagen var jag på mitt livs första audition! Jag sökte jobb hos Sunwing som showartist för att arbeta en säsong utomlands. Av 600 sökande tar de in ca 40 personer, 20 killar och 20 tjejer, med andra ord är konkurrensen helt galen.

 

Jag hade innan auditiondagen fått veta att jag skulle göra ett sångprov och ett dansprov. Eftersom jag är väldigt van att sjunga men inte alls lika van att dansa var jag mest nervös för den delen. Uttagningen skedde på Wallmans salonger i Stockholm och dansdelen gick förvånadsvärt bra och var framförallt fantastiskt kul!

 

När sångprovet skulle avläggas blev jag väldigt, väldigt nervös och hela situationen var väldigt pressande för mig som aldrig upplevt det förut. Jag kände inte att jag gjorde så bra ifrån mig som jag hade velat och även om jag varken trott eller hoppats att jag skulle gå vidare blev jag såklart besviken när jag kände att jag inte visade upp det bästa av mig. 

 

Alla utom jag och en till hade gjort massor av auditions förut och de andra deltagarna sa att den första uttagning alltid går dåligt nästan, auditionsituationen är väldigt pressande och det är något man måste öva på. 

 

Jag är glad att jag gjorde det i alla fall och jag lärde mig massor, har blivit en erfarenhet rikare och är mer förberedd för nästa audition jag går på!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln