Beachparty

I Lördags var det dags för mig att spela på Beachpartyt på Ulvhälls Herrgård. Trots fyra grader och regn så blev det en lyckad kväll och jag hade väldigt roligt trots att jag frös. Jag spelade från 19.30 till 23.30 och det var många som lyssnade, det kom väldigt mycket folk fram emot halv elva och då blev det riktigt mycket drag och en hel del allsång. Efter mig spelade bandet Vi3 och jag fick låna deras superproffsiga ljudutrustning vilket var toppen! Fick ha medhörning i in-ear lurar och det var verkligen hur skönt som helst att höra sig själv, jag kunde koncentrera mig på sången på ett helt annat sätt.

 

Sammantaget var det en toppen kväll och jag känner att jag förbättras hela tiden av att göra spelningar där det är mycket folk och en riktig partystämning!

För att hålla värmen i pauserna hade jag på mig dunjacka, mössa, vantar och halsduk men min stackars gitarr fick frysa...

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln