Strike a pose

I samband med Körslaget och andra tillfällen när hela Team Wille samlas ska det ofta tas bilder på hela tjugomannakören plus Wille. Detta är en väldigt rolig företeelse enligt mig då det är i princip omöjligt för 21 personer att bli bra på bild samtidigt.

Efter varje sändning av tv-programmet i studion var det ett tiotal olika journalister som skulle fota alla deltagande körer, både de som var kvar i tävlingen och de som åkt ut. Detta ledde alltid till en ca 30 min lång väntan efter varje program där det ofta bröt ut extrema skrattanfall eller trötthetskollapser. Jag skulle vilja se alla dessa bilder som tagits, kan tänka mig att det finns en hel del godbitar.

Bjuder på en bild, angående ämnet, på större delen av Team Wille från en kväll på Grafikens hus där vi underhöll Mariefreds företagarförening med sång!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln