Fantastisk konsert med The Real Group

Idag har jag, tillsammans med min pappa Stephan och pojkvän Jerry varit på Jazzens museum i Strömsholm och tittat på konsert med The Real Group. Jag har tidigare sett gruppen uppträda på Allsång på Skansen, men idag fick jag se en hel konsert. 

 

Det var en helt underbar konsert och det är så fantastiskt hur fem personer, med enbart sina röster, kan skapa så sjukt bra musik! De framförde en bred repertoar, bland annat med country, Mozart och Max Martin hits. En väldigt inspirerande upplevelse.

 

Tack också till Anders Jalkéus som ordnade så vi fick se konserten!

Vi satt en bit ifrån, men här är en bild från konserten.

Pappa, jag och Jalkan 

Etiketter: inspiration

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln