Enkvinnasjobb

Som trubadur är jag oftast ensam under mina spelningar, det blir därför svårt att ta bilder på mig själv när jag uppträder. Ibland får jag sällskap av min sambo eller min pappa när jag är iväg och det är väldigt roligt och förhoppningsvis får jag då också lite bärhjälp. När jag har någon med blir det oftast någon bild tagen också men oftast är så alltså inte fallet. 

Ibland tar någon i publiken eller sällskapet någon bild och har jag tur skickar de över dem sen men det sker inte alltför ofta. Har ni bilder på mig som ni tagit under en spelning får ni därför väldigt gärna höra av er och maila dessa! ellinore.eriksson@hotmail.com

När jag är själv blir det därför oftast bilder på utsikten från scenen, bilder jag tagit med min front face-kamera eller annat i omgivningen. Såhär kan det alltså se ut:

Etiketter: bilder bakom

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln