Monica, Barbro, Ellinore

Under den senaste tiden har jag arbetat så intensivt med Barbro Hörbergs och Monicas Zetterlunds repertoar att jag inte har haft tid att fokusera på mitt egna låtskrivande. Jag hoppas att jag får mycket utrymme och inspiration till det framöver.

Under Kultur14, den årliga kulturfesten i Strängnäs, har jag nämligen tänkt framträda i tre olika program; Monica Zetterlund, Barbro Hörberg och kort och gott Ellinore Eriksson! Om det blir egenskrivet material uteslutande vet jag inte än men jag har planerat att framföra en hel del av mina egna alster, vilket känns lite extra roligt och nervöst.

Nu börjar det bli vår och jag planerar för en spelningstät sommar i år. Det blir flera bröllop och andra festligheter. Det ser jag verkligem fram emot!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln