En tid av lila

Idag är det exakt ett år sedan jag var på audition för att bli en av deltagarna i Team Wille och Körslaget. Det var starten på en av de roligaste perioderna i mitt liv, en extremt händelserik och hektisk tid.

På just auditiondagen när jag sjungit för den första juryn och väntade på att få sjunga för Wille Crafoord och resten av teamet så var jag nära att åka därifrån och strunta i det då det drog ut på tiden och jag hade andra planer för kvällen. Men jag stannade kvar och idag är jag fruktansvärt glad för det. Jag har fått så mycket erfarenhet av Körslagetresan och träffat så fantastiskt fina människor som blivit vänner för livet. Jag kommer  nog aldrig vara med om något liknande igen och jag känner sådan tacksamhet att jag fick uppleva detta! Här kommer en bildkavalkad:

I väntan på att få sjunga för juryn. Först fick man sjunga för en "förjury" och gick man vidare därifrån så fick man sjunga för Wille och det filmades dessutom. Därefter fick man veta om det var ett Nej, ett Kanske eller ett Ja och för mig blev det ju ett Ja!

Såhär glad blev jag när Wille frågade om jag ville vara med i kören. 

Från vårt första tv-framträdande; Musik ska byggas utav glädje, då jag var med och frontade tillsammans med Frida och Maarit.

Det var underbart att få bli stylad och sminkad varje vecka och jag saknar min fina lila paljettklänning.

Minns fortfarande känslan jag hade i denna stund när framträdandet precis var färdigt, vi hade satt numret så himla bra och vetskapen om att en miljon människor sett det på tv var sjukt maffig!

Hela familjen blev involverad och alla hade lila Team Wille-tröjor. Varje vecka var massor av supporters med i studion och hejade på oss. Här min pappa och storasyster.

Så här glada blev vi när vi gick vidare till nästa vecka! Vi hann vara med i fyra program innan vi åkte ut.

Vi var även med i finalprogrammet efter några veckors uppehåll och när det var avgjort blev det konfetti och partaj!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln