Sixtens dop

Den 31 augusti föddes min brors son Sixten. En underbar liten pojke som sprider så mycket glädje bland alla och för mig är det helt fantastiskt att vara faster.

 

Igår döptes Sixten i Fors Kyrka i Eskilstuna och jag hade blivit ombedd att sjunga Your song av Elton John under ceremonin. Det är en otroligt fin dop- och kärlekslåt som jag nu kan lägga till i min repertoar. Det gick väldigt bra och Sixten var tyst och snäll under hela dopet. 

 

Under fikat så spelade jag även en sång som jag själv har skrivit  till Sixten, den var väldigt uppskattad och jag har planer på att spela in den så snart som möjligt. Jag har ännu inte gett låten ett namn men jag jobbar på det. Jag har skrivit låten på piano och tycker att den gör sig bäst så, även fast jag precis har börjat lära mig spela det.

Etiketter: framträdanden dop

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln