Lycka

Jag är just hemkommen efter en fantastisk föreställning, jag tror det var ett av mina bästa framträdanden någonsin. Igår och idag visade jag alltså min föreställning Förr i världen var himmelen blå på Eskilstuna teater -Lilla scenen. Gårdagens föreställning gick även den bra men jag hade en del nerver och missade lite text, idag satt allt där det skulle och publiken verkade mycket nöjd, fick höra både skratt och gråt och många fina lovord, vilket gör mig så oerhört lycklig. Det slår mig om och om igen att jag fullkomligt älskar att stå på scenen och därför är det så härligt när det lyser igenom och andra får ta del av den glädjen! Som vanligt blir det lite tomt och känslan av att vara färdig har fortfarande inte infunnit sig så vi får se vad jag hittar på härnäst. 

Att återvända till Lilla scenen för att framföra någon scenproduktion känns givet då det var en perfekt scen och lokal för denna typ av föreställningar, intim och "riktig teater"-känsla. Jag har kommit Barbro Hörbergs texter ännu närmre på något sätt och kommer fortsätta jobba med hennes sånger, vare sig jag sätter upp denna föreställning igen eller inte. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln