Juligen

Nu är det fullt upp med att öva på julsånger, dels inför Strängnäs Julmarknad den 14:e december där jag ska uppträda med min gitarr och även på förskolan där jag just nu arbetar, övar vi på sånger inför vårt Luciafirande.

Några julsånger repeterades flitigt redan i oktober då inspelningen av Körslagets julspecial ägde rum. Det är det enda i Körslaget som inte är liveinspelat och det ska bli spännande att se sändningen några dagar innan julafton. 

Team Willes "egna" julsång var självklart Juligen av Just D och det kändes riktigt roligt att få framföra den som vårt julnummer eftersom det är en låt jag lyssnat på sen jag var liten och alltid gillat, även om jag inte förrän de senaste åren förstått texten. 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln