Tre underbara veckor

Nu har jag gjort färdigt mina tre praktikveckor på Birka Paradise och är hemma igen. Det har varit helt underbart roligt och jag har lärt känna så många underbara människor och lärt mig otroligt mycket. Under mina tre veckor fick jag verkligen en bra inblick i hur det kan vara att jobba med underhållning på professionell nivå. 

 

Om jag jämför hur det var de första dagarna första veckan med den sista veckan kan jag verkligen säga att jag utvecklats mycket. Jag är så glad över att ha fått samarbeta med så fantastiska människor, de har verkligen gett mig massor av utrymme att synas och jag har fått stå på mycket scenen samt även göra allt runtom som om jag var en av dem som jobbade där. 

 

Det känns konstigt att jag snart ska tillbaka till skolan, känner att jag hellre skulle  vara på båten. Och jag hoppas att jag får jobba där någongång i framtiden, det skulle vara helt fantastiskt. 

 

Jag vill passa på att nämna alla underbara människor som varit med mig under praktiken och varit helt fantastiska som artister, vänner och handledare.

Tack; Yvette, Daniel, Kenneth, Anna, Pierre, Anders, Niklas, Peter, Jacob, Bengan, Stefan, Olle, Henrik, Tina, Anna, Carolina, Jessica, Pål, Patrik, Adam, Anna och alla andra som varit involverade. Ett extra stort tack vill jag ge till Ronny Olsson som hjälpte mig få denna fantastiska chans och ordnade denna praktikplats åt mig.

 

Förlåt om detta lät lite för mycket som ett slags tack-tal men jag är så glad att så många personer har engagerad sig och gjort min praktik till världens bästa!

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln