Kentfest

I söndags var jag med min storebror och svägerska på Kentkonsert på Gärdet i Stockholm. Jag har aldrig varit ett frälst Kent-fan men har alltid gillat deras musik och texter och har dessutom några av deras låtar i min repertoar. Det var som en mini-festival med andra artister som Kent själva bjudit in, och nästan alla gästartister var kvinnor, dessa spelade under eftermiddag och kväll innan Kent avslutade festen!

 

Jag blev berörd flera gånger under konserten och som alltid när jag hör grymma lyriker blir jag sugen på att skriva mer egen musik! Det var också underbart att se såna härliga tjejer med sån power på scenen, blev exempelvis imponerad av artisten Elliphant som körde innan Kent, inte min musiksmak men hon hade sån energi och härligt kroppsspråk på scenen, sjöng och rappade grymt bra dessutom!

 

Jag laddar för en vecka fylld av planering, repetition och förhoppningsvis tid för lite eget skrivande. Jag smider stora planer inför hösten just nu och jag hoppas kunna avslöja dem redan nästa månad!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln