Kenya

Min höst kommer alltså att spenderas i Kenya där jag ska arbeta som volontär på ett barnhem. Jag reser dit i början av september och kommer hem i början av december, så jag blir borta i hela tre månader. Det ska bli så spännande och utvecklande och jag är väldigt nervös och förväntansfull. Att jag ska vara borta hela hösten innebär ju ett uppehåll från alla spelningar men det är en resa jag velat göra väldigt länge och jag är så glad att det äntligen ska bli av! Under tiden jag är borta kommer min kontakt med omvärlden vara bristande och därför jobbar jag på ett sätt så det går att boka in mig till spelningar framöver.

Jag ska självklart ta med min gitarr till barnhemmet och håller just nu på att planera en konsert för att samla in pengar som ska skänkas. Vill du läsa mer om barnhemmet och skolan jag ska besöka, kan man besöka deras jättefina hemsida. Jag kommer även skriva i deras blogg under tiden jag är där.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln