Ellinor-e

Idag är det den 11:e juli och min namnsdag! Jag har alltid varit nöjd med mitt namn och tycker det är lagom ovanligt och fint. Den vanligaste stavningen på namnet är det som idag står i almanackan, nämligen Ellinor, men mina föräldrar valde att sätta ett litet E på slutet, dock stumt men ändå en skillnad. Detta har dock ställt till det lite för mig då många personer inte uppfattar den lilla men väsentliga skillnaden. Framförallt är det problematiskt när det kommer till sökningar på internet om mitt namn stavats fel, även för min egen del känns det mycket konstigt när det lilla e:et utelämnats just för att jag faktiskt heter Ellinore. Men det gäller att ligga i och se till så att fel blir till rätt och en vacker dag så slipper jag påminna att jag faktiskt heter Ellinor-eeeee! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln