En lyckad helg

I fredags på självaste nationaldagen spenderade jag alltså kvällen på Gripsholms Värdhus och trubadurade! Det var en kylig men mycket trevlig kväll och det blev både mysig middagsmusik och lite mer fartfullt mot slutet. 

På lördagen sjöng jag på ett jättevackert bröllop i Fogdö kyrka, för första gången på ett bröllop var jag inte ensam sångerska utan sjöng tillsammans med Cecilia och Emilia från Team Wille och vi fick även ackompanjemang av en kusin till bruden som var fantastiskt duktig på fiol. Vi sjöng sångerna Öppna din dörr och Utan dina andetag och brudparet var väldigt nöjda och lyckliga! Emilia till vänster och Cecilia i mitten, tack för ett fantastiskt samarbete tjejer!

Jag spelade även efteråt på deras bröllopsmingel på Ulvhälls Herrgård men det blev en ganska kort stund då gästerna satte sig till bords rätt så tidigt. Jag hann i alla fall bjuda på några mysiga sommarsånger och när jag väntade passade jag på att ta en bild.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln