Förr i världen - igen!

Det är återigen dags att spela min omtyckta musikteaterföreställning Förr i världen var himmelen blå. Liksom i april i år kommer den spelas på Boulevardteatern i Stockholm lördagen 1 oktober kl.19:00.

Jag ser så fram emot detta och efter förra gången kände jag att föreställningen inte var riktigt färdigspelad ännu. Den har varit så uppskattad av publiken som varit och tittat, självklart av Barbro Hörberg-fans men även av personer som aldrig hört talas om henne, och i alla möjliga åldrar. Det gör mig så oerhört glad, dels att hennes sånger får leva vidare, dels att jag får så fina kommentarer om att jag verkligen gör repertoaren rättvisa, att det blir en ny häftig dimension med tanke på hur ung jag är. 

Jag ska passa på och citera ur en recension som skrevs om min föreställning när jag spelade den på Boulevardteatern i april, mannen som skrivit den är en musikälskare och en riktigt Hörberg-kännare, det gör mig så oerhört glad och stolt att läsa hans ord och därför vill jag dela med mig av dessa:

"När Ellinore tolkar Barbro blir det som ett möte mellan dåtid och framtid. Att höra henne göra de här 70-talsmonologerna berör på ett särskilt sätt eftersom det just är ett möte mellan det nya och det gamla. Hon gör det med äkta känsla.
Jag liksom ser det förflutna och framtiden flyta ihop på scen i Ellinores gestalt och uttryck. Hon är en mycket begåvad ung artist"


"Tjejen sjunger helt enkelt jättebra. Och uttrycksfullt. Det räcker nämligen inte riktigt med att sjunga bra när man ska göra Barbros uttrycksfulla låtar. Det krävs mer. Det krävs själ och känsla. Hon gör det med inlevelse, med sin starka närvaro och uttrycksfullhet."

Jag hoppas verkligen vi ses i Oktober!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln