Skärgården

På torsdag ska jag underhålla på Dalarö Skans utanför Stockholm. Det kommer förhoppningsvis bli en toppenkväll med härlig stämning och god mat. Man tar sig dit med båt och jag kommer underhålla från ca kl 19 och bjuder på massa härlig sommarmusik. 
Det är alltid roligt att spela på nya ställen och möta ny publik, dessutom roligt när det är en bit hemifrån och man får vidga sina vyer.

Jag försöker tänka hur det var att trubadura innan jag tog körkort, så himla osmidigt att behöva be om skjuts varje gång, skönt att jag slipper det nu! Men för att ta mig till Dalarö Skans måste jag dessutom ta båt, blir spännande med alla grejer...

Jag kommer även dit och spelar torsdagen 28 juli. Hoppas vi ses!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln