Förr i världen var himmelen blå på Boulevardteatern

Nu har jag landat efter helgen på Boulevardteatern då jag spelade min föreställning. Det var en fantastisk upplevelse på många sätt, att få framträda på scenen och känna att allt sitter där de ska,  samarbetet med en grymt proffsig tekniker, alla fina ord från människor i publiken. Jag spelade alltså två föreställningar en på lördagen och söndagen, båda två gick väldigt bra och det var så skönt att själv känna sig nöjd, även om man alltid eftersträvar perfektion! 

Jag har fått mersmak och vill så gärna spela föreställningen igen då många tyvärr inte kunde komma och efterfrågade fler föreställningar framöver. En av besökarna skrev en otroligt fin recension som man kan läsa här

I helgen är det 40 år sedan Barbro Hörberg gick bort 43 år gammal i bröstcancer och jag hoppas och tror att hon hade varit glad att veta att hennes verk får leva vidare och inspirera. Jag är oerhört tacksam att jag upptäckte hennes underbara repertoar och så glad att jag vågade satsa på att göra ett sådant här projekt. Så håll utkik, det kommer fler tillfällen att se föreställningen framöver och till alla som kom och tittade vill jag ge ett stort TACK! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln