Göteborgstripp

På onsdag åker jag till Göteborg för att framträda på Club Bellman som är en centralt belägen visklubb. Jag ska framträda med ett Barbro Hörberg-program och jag har sett fram emot detta oerhört mycket, det blir nog en perfekt uppladdning inför min föreställning Förr i världen var himmelen blå som ju är baserad på hennes sånger. Inom visgenren är det vanligtvis manliga vissångare som brukar uppträda och oftast tolkar de sånger skrivna och framförda av män i original, vilket inte är så konstigt då det finns oerhört många fler! Därför blir en rolig kontrast med Hörberg som skrev ur ett kvinnligt perspektiv. Eftersom hon är född och begraven i Göteborg hoppas jag att kanske någon släkting till Barbro hittar dit. Info om Club Bellman hittar du här.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln