Fantastiska ögonblick

Under sommaren har jag sjungit på flertalet vigslar både kyrkliga och borgerliga. Det är en otrolig ära att få sjunga på bröllop då det för många är en av de viktigaste dagarna i livet. Det uppstår ofta fantastiskt fina ögonblick och det är så roligt att få vara med om detta, att exempelvis se brudparets reaktion när jag sjunger deras valda sånger i min egen tolkning. Även om jag inte känner de som gifter sig sen innan blir jag ofta väldigt rörd under ceremonin och det ger mig oftast en extra känsla när jag ska framföra mina sånger. 

De flesta som gifter sig har anlitat en fotograf och det är superroligt när jag får ta del av bilder från vigseln och när jag sjunger. Jag bjuder på en bild från vigseln i Domkyrkan 25 juli när jag sjöng sångerna Firefly av Martha Tilston och Caledonia av Amy Mcdonald. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln