Ett annorlunda bröllop

I fredags kom jag hem från en fem dagars semester i Barcelona. Det var underbart att få lite värme och ledighet. Men ingen mjukstart inte för igår sjöng jag både på vigsel i kyrkan, bröllopsmingel och på räkkryssning. 

Bröllopet var verkligen spännande då brudgummen var Skotte och nästan hälften av gästerna var från Skottland. Sällan skådat så många män i kilt på samma gång! Dessutom hade de anlitat en säckpipespelare som avslutade en av solosångerna jag sjöng i kyrkan och som spelade utgångsmusiken. Otroligt maffigt och intressant att lära sig lite mer om det märkliga instrumentet. Ceremonin hölls delvis på engelska och psalmerna sjöngs på två språk, helt nytt för mig och lite annorlunda. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln