Sommaren rullar på

Ungefär halva sommaren har gått och jag jobbar på. Denna vecka innehåller fyra spelningar, Musikquiz på Harrys onsdag kväll, underhållning på Printz bageris Pizzakväll fredag, solosång vid vigsel på lördag eftermiddag och slutligen ett framträdande på restaurang L'oasis/Keramikens hus på lördag kväll. På söndagen får jag äntligen lite sammanhängande semester då jag åker till Barcelona i fem dagar med några vänner.

Har aldrig gigat så mycket som jag gjort denna sommar och jag tycker det är så otroligt roligt och utvecklande men visst tar det på krafterna. Det innebär mycket mer än att bara spela några timmar en kväll, förberedelserna och arbetet runtom är mer än man kan tänka sig. Inför varje spelning är marknadsföringen viktig, främst på internet men också till vänner och bekanta. Det ska planeras logistik och måltider, i början missade jag ofta att äta och det är ju inte så bra. Ljudutrustning ska packas upp och ner. Det ska finnas tid för att hinna göra sig fin, sjunga upp och sedan innebär det ofta en stunds bilfärd. Sen ligger det ju en hel del övning bakom framträdandena såklart! Trots allt detta jobb runtom, (då har jag inte nämnt allt arbete kring företagandet) så är Trubadurandet/Artisteriet helt fantastiskt roligt och inget jag nånsin skulle byta bort mot nåt annat jobb i nuläget. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln