Nypremiär av Förr i världen var himmelen blå

Jag kan glatt presentera nästa projekt, nämligen en nypremiär av min föreställning: Förr i världen var himmelen blå.

Denna gång kommer föreställningen spelas på Eskilstuna Teater - Lilla scenen, torsdag 26 mars och fredag 27 mars. Det betyder att det bara är drygt en månad kvar och förberedelserna är i full gång. Såg du föreställningen i Strängnäs så föreslår jag att du går igen och såg du den inte så tycker jag verkligen du ska ta chansen att se det denna gång! Efter alla fina lovord jag fick i samband med föreställningen känner jag mig så taggad på att få visa den igen. 

Biljetter köps på nortic.se, Eskilstuna stadsbibliotek eller Aubergine Tyg & attityd i Strängnäs. Biljettpris är 100 kronor, men bara 80 kronor för pensionärer. (Köps biljetten på Aubergine är det kontant betalning som gäller). 

Sprid gärna detta till alla du känner så jag får två fullbokade och fantastiska föreställningar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln