Nytt spännande jobb!

I fredags avslutades min tjänst på en grundskola i Strängnäs, nu väntar en veckas sportlov (med en hel del att göra på artistfronten!) och efter lovet så börjar jag ett nytt jobb då jag ska vara musiklärare inom särskolan och de särskilda undervisningsgrupper som finns centralt inom grundskolan. Det känns fantastiskt roligt och spännande med denna nya uppgift och självklart lite nervöst och svårt samtidigt. Under hösten fick jag prova på musikläraryrket under tre månader och tyckte det var otroligt kul. När jag fick denna förfrågan om att arbeta inom särskolan med musik kände jag direkt att jag skulle tacka ja och att det är en jättebra möjlighet att utvecklas och lära mig nya saker och en chans att ge väldigt mycket glädje.

I slutet på förra veckan hälsade jag på mina nya elever och magkänslan var toppen, det kommer bli en utmaning och annorlunda mot tidigare jobb men sälerligen också otroligt lärorikt, utveckland och spännande!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln