2014, ett lyckat år!

2014 är slut och jag ser tillbaka på ett fullspäckat, fantastiskt år som har innehållit massor av spelningar.

Året började med en underbar resa till Thailand som verkligen gav mig massor av energi!

I mitten av april höll jag i mitt första Musikquiz på Harrys i Strängnäs. En av få spelningar där jag faktiskt själv ringde och frågade om jag fick komma och spela. Det kom sedan att bli många spelningar på Harrys under 2014 och jag har redan flera speldatum inbokad under 2015, det är jag superglad över då det är ett toppenställe att spela på!

Ett annat välbesökt ställe blev Slottspaviljongen i Mariefred där jag spelade under flera kvällar. Jag åkte många räkkryssar med M/S Sjösaga och sjöng på flera fina bröllop och vigslar, i kyrkor och utomhus i vackra miljöer. Det har även hunnit bli några dop och begravningar.

Födelsedagsfester har inte varit sällsynta i spelschemat, majoriteten av dessa har varit 50-årsfester. 

2014 investerade jag dessutom i ett nytt ljudsystem som har underlättat enormt mycket och som jag är extremt nöjd med! 

16 augusti deltog jag i SM för gatumusikanter och lyckades komma på andraplats i singelklassen, och i slutet av augusti började jag arbeta som musiklärare, efter att ha blivit "scoutad" på en spelning!

Det som genomsyrade hela året var mitt arbete med Barbro Hörbergs visskatt. Först en lunchkonsert på Multeum och ett framträdande under Kulturdagen i Strängnäs. Sedan utvecklades mina tolkningar till att bli en hel föreställning som jag spelade i oktober. Har man besökt min hemsida det senaste halvåret har det nog varit svårt att missa Förr i världen var himmelen blå. I samband med detta spelade jag även in en mini-skiva med fem sånger av Hörberg varav en kom in på Sörmland Topp 5. 

Året avslutades med ett fantastiskt samarbete med min vän Frida från Team Wille. Vi genomförde julshowen Glitter under tre tillfällen på Megs Kök & Trevligt i Malmby. 

Ett fantastiskt lyckat år med många härliga minnen att se tillbaka på, jag vill tacka alla företag och privatpersoner som anlitat mig, alla ni som kommit och lyssnat på mig samt alla andra som följer och stötter mig.

Jag satsar vidare mot 2015 och kommer att dyka upp i många olika sammanhang. Hoppas vi ses!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln