Äntligen dags för Monica Z igen!

Ikväll har jag varit på Callanderska Gården i Mariefred och framfört mitt Monica Zetterlund-program för Mariefreds Hembygdsförening. Det var helt proppat i den lilla lokalen och det var så roligt att så många kommit för att lyssna. Det var ju på föreningens förfrågan som jag kom i kontakt med Barbro Hörberg och det är jag evigt tacksam för, men jag älskar också att framföra Monicas sånger och det skulle vara så roligt att få göra det med ett riktigt band eller pianist någongång så jag bara kunde fokusera på att sjunga de fantastiska sångerna! 

Jag fick så fina blommor från hembygdsföreningen och en skiva från en representant från Monica Zetterlund-sällskapet som var och lyssnade. Så roligt att bli så uppskattad, Tack!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln