En resa kantad av magi 

På fredag har det gått hela tre veckor sedan premiären av min föreställning, Förr i världen var himmelen blå. Det känns så verkligt och overkligt på samma gång, verkligt eftersom jag varit delaktig i varenda detalj av föreställningen och verkligen har fått jobba riktigt hårt, därför är det en extremt häftig känsla att se på resultatet och känna sig nöjd! Overkligt känns det eftersom det har gått så fruktansvärt fort alltihop och det är ibland lite svårt att inse vad jag faktiskt hållit på med alla timmar jag lagt ner på detta, overkligt också att det kunde bli så lyckat, i alla fall ur min synvinkel.

Sammanlagt spelade jag fem föreställningar i Kulturskolans aula, det var olika antal åskådare men ca 20 som färst och 45 som flest. En hel del vänner, familj och bekanta kom såklart men också en stor andel "okänd" publik, vilket kändes extra häftigt! Att människor som inte har någon relation till mig väljer att betala pengar för att se föreställningen betyder otroligt mycket för mig. Alla fina ord jag fått höra efteråt som verkligen värmer och lyfter. 

På den tredje föreställningen skedde en filminspelning och jag fick hjälp av två jätteduktiga filmare att föreviga detta. Jag var inte helt nöjd med föreställningen den kvällen då den dels började med två malörer vilket självklart påverkar helhetsintrycket men framförallt min egen känsla, Det kan ju dock aldrig vara perfekt och jag är så tacksam att det finns på film, tänk att se det om några år, fantastiskt kul! Vill ni se föreställningen i sin helhet på film så finns den på YouTube.

Något som också funkat riktigt bra har varit samarbetet med Strängnäs Kulturskola som har varit helt ovärderligt hjälpsamma. De gav mig stor frihet kring lokalen och strålande professionell teknisk hjälp. Så häftigt att man väljer att främja kulturen och stötta projekt som detta!

Jag känner mig långt ifrån färdig med denna föreställning och det finns redan planer för framtiden. Det positiva med att sätta upp något ensam på det här sättet är att man blir väldigt flexibel.

Inom en snar framtid kommer jag få en hel del fina bilder att visa från föreställningen.
 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln