Premiärhelgen

Premiären och lördagens föreställning av Förr i världen var himmelen blå blev båda väldigt lyckade! Jag fick sån fin respons och det var så roligt att äntligen spela inför publik och få applåder och reaktioner efter att ha repeterat och kört genomdrag av föreställningen i ensamhet. Denna vecka spelar jag vid tre tillfällen, torsdag kl.19, fredag kl.19 och lördag kl.17 Biljetter finns här eller köps på Aubergine Tyg & Attityd i Strängnäs.

Bilderna är tagna under lördagens föreställning av min kära mamma! Jag är så himla nöjd med scenografi och kläder, eller jag är faktiskt nöjd med allting och är så stolt över mig själv att jag fick ihop detta!

Så missa inte detta, jag lovar att om ni gör det kommer ni ångra er sen!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln