Nöjd

I lördags var det alltså dags för SM för gatumusikanter i Mariefred. Det var en helt fantastisk dag med solsken, glada människor och massa härliga musiker! Jag spelade i två omgångar, en timme åt gången och det blev en väldig blandning av sånger. Detta år röstade publiken via mobiltelefoner och det verkade väldigt smidigt. När alla spelat färdigt presenterades vinnarna i de två olika klasserna; grupp och singelartist. I gruppklassen vann gruppen JA! från Umeå och vinnarartist var Ruben och hans enmansband, han försvarade då sin titel eftersom han vann även 2013. Dagen efter fick jag se resultatlistan och det visade sig att jag kommit tvåa i singelklassen! Det gjorde mig hur glad som helst och jag tackar ödmjukast för alla röster. En underbar upplevelse och dag i sin helhet.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln