Bilder från trubadurvardagen

Tänkte bjuda på lite bilder från de senaste dagarna. I onsdags hade jag finbesök när jag satt och klinkade lite på gitarren, min systerson Adrian var nämligen med mig och lyssnade snällt och sjöng med på sitt egna lilla vis. Adrian älskar musik och att dansa! Jag har en liten minigitarr med nylonsträngar hemma som var min första gitarr, den funkar bra att öva in nya låtar på även om den är lite underdimensionerad.

Under onsdagen höll jag som sagt i quizet på Harrys och på vägen dit i bilen satt jag och sjöng. Som uppvärmning gillar jag att sjunga The phantom of the opera innan spelningar! Pappa som satt med i framsätet tog en bild på mig.

I veckan anlände även ett stort postpaket hem till mig. Jag har nämligen beställt ett nytt ljudsystem som leverarades häromdagen. Jag ska berätta mer om det senare men jag kan säga att det är materiell lycka på hög nivå, därför blev jag såhär glad:

Etiketter: bakom, utrustning

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln