Båt, bröllop och klädbutik

Just nu är det minst sagt fullt upp med spelningar och det skiljer sig åt en hel del vad för platser jag är på och spelar. Förra lördagen sjöng jag på ett bröllop och det var en fantastisk dag från början till slut. Jag fick vara med både i kyrkan, där jag sjöng två sånger och även efteråt på själva festen då jag spelade under minglet och höll i ett musikquiz på kvällen. 

På onsdagen gjorde jag premiär på M/S Havsörnen för denna säsong och underhöll en otroligt härlig publik till sjöss med härliga sommarsånger och musikquiz. 

Dagen efter var jag i Strängnäs då klädbutiken Tre Små Rum invigde sina nya lokaler med mingelkväll. Jag uppträdde under kvällen medan gästerna kikade på alla fina kläder och drack bubbel. En väldigt rolig och annorlunda spelning!

På lördagen var det dags för dop för en underbart söt liten Emma i Ytterselö kyrka i Stallarholmen och under Gudstjänsten sjöng jag två sånger och underhöll även efteråt när gästerna träffades och åt mat.

Kort sagt blev det en ytterst fullspäckad vecka och även om det krävs mycket planering och övning så älskar jag detta! Nu har jag varit "gigledig" i fyra dagar men ikväll är det dags igen då jag ska uppträda för anställda på Pfizer i Strängnäs som ordnar en Sommarfest!

I helgen blir det sedan en namngivningsceremoni och en 50-årsfest!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln