Båtsommar

Det är nu klart att jag kommer vara mycket till sjöss denna sommar! Jag ska nämligen vara en av hustrubadurerna på Rederi Mälarstadens sommarkryssningar och kommer främst underhålla under Räkkryssningar på den nya båten M/S Sjösaga. På måndagar avgår båten från Strängnäs och fredagar och lördagar från Mariefred under hela sommaren. För mer info och bokning kan ni klicka här (Strängnäs) och här (Mariefred). Jag har även två datum inbokade för spelning på Tacokryssning på båten M/S Havsörnen där jag spelade några gånger sommaren 2013. Tacokryssningarna utgår från Västerås.

Datum jag spelar på Räkkryssning med avgång Strängnäs: 23, 30 juni, 14 juli, 4 augusti samt 8 september.

Datum jag spelar på Räkkryssning med avgång Mariefred: 27, 28 juni, 11, 12, 25, 26 juli, 1, 2, 22, 23 augusti samt 5, 6 september

Dessa kryssningar kommer nog att bli otroligt mysiga och bjuda på härlig sommarstämning så boka gärna in ett datum när jag spelar!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln