Körslaget

Ja, som många säkert redan sett på min facebooksida eller förhoppningsvis på tv så är jag en av deltagarna i Körslaget 2013. Hela mitt liv kretsar just nu kring detta och jag har mycket att berätta. Eftersom historien är lång tänkte jag dela upp den i små episoder. Nu blir detta bara en uppdatering om att jag är med och en uppmaning om att rösta på Team Wille från Mariefred. Kl.20.00 i TV4 imorgon, lördag, då det andra programmet går av stapeln och det vill ni inte missa!

Detta är ett av de största äventyren jag varit med om och en fantastisk upplevelse. Eftersom jag inte vet hur länge vi blir kvar i programmet gäller det att njuta av varje minut och nu är jag riktigt taggad inför morgondagens program.   

Slänger in några bilder från förra avsnittet som jag ska berätta om mer sen!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln