Pensionärsgäng och ungdomshäng

Förra veckan var sannerligen en vecka av kontraster. Jag inledde veckan med en spelning för de härliga pensionärerna i SPF Mariefred. Jag bjöd på härliga svenska visor i form av Evert Taube, Olle Adolphson, Cornelis Vreeswijk, men även Beatles och Edith Piaf. Det var väldigt uppskattat och man får så härlig respons av alla dessa härliga 65-plussare!

 

På fredag gjorde jag ett rejält hopp i publikålder då jag spelade på ungdomsgården, Brogården, i Stallarholmen. Det var också väldigt uppskattat men jag valde lite modernare låtar och spelade även några egenskrivna alster. Publiken på Brogården var riktigt bra både på att lyssna och applådera, det är alltid extra kul att känna att publiken är så med.

 

Nu laddar jag upp inför helgens framträdanden i samband med Kultur13, men mer om det senare!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln