Förr i tiden

Jag har stått på scen sen jag var liten och jag hittade en väldigt gammal bild tagen när jag är 11 år. Jag var med i tävlingen Strängnäs skolstjärna för andra året och lyckades vinna detta år. Jag framförde låten Håll om mig av Nanne Grönwall. 

 

Jag minns väl den nogranna förberedelsen inför dessa uppträdanden, jag skulle få köpa nya "artistkläder" och även bli sminkad av mamma. Skorna på bilden tillhörde det allra snyggaste jag visste och sparades enbart till speciella tillfällen. 

 

 Detta var tyvärr tiden innan familjen ägde en digitalkamera och därför är det svårt att hitta bilder, men någon dag ska jag se till att skanna in lite fotografier från mina tidiga år på scenen.

 

 

Etiketter: framträdanden bilder

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln