Ljuvlig sommarkväll på Terrassen

Ikväll har jag varit på Restaurang Terrassen på Gripsholms golfklubb och underhållit! Det har varit en helt underbar kväll och jag har suttit ute i kvällssolen och spelat. Denna vecka pågår den så kallade Gripsholmsveckan på golfklubben då de annordnar tävlingar varje dag och det är mycket trevligt som händer, jag finns på plats och ska spela även onsdag eftermiddag och fredag kväll.

 

Det var så många glada människor på Terrassen ikväll och ibland har jag svårt att inse att detta faktiskt är mitt jobb, jag verkligen älskar att uppträda när publiken är med på allt jag gör, önskar låtar och sjunger med. Ser verkligen fram emot onsdag och fredag!

 

Här kommer lite bilder från kvällen.

Utsikten från "kontoret"

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln