Världens bästa

Jag vill tillägna ett blogginlägg åt min käre far, som alltid ställer upp för mig och hjälper mig med mina spelningar. Varje gång jag ska uppträda hjälper han mig med att skjutsa, rodda, bära och ställa in ljud. Däremellan hjälper han mig även med att uppdatera hemsidan, ordna kontakter och spelningar, kommer med tips, låtförslag och hjälper mig att hela tiden utvecklas. 

 

Jag som är ganska slarvig, inte så stark och icke innehar ett körkort skulle aldrig klarat mig utan din värdefulla hjälp när jag försökt ta mig in i den hårda underhållningsbranschen. Så jag vill bara tacka så mycket för all support, jag vet också att du tycker om att följa med och titta på mig när jag spelar och jag hoppas att du även i framtiden vill göra det, även om du slipper allt bärande och  allt skjutsande. 

 

Utan dig hade det aldrig gått så här bra för mig, tack!

En bild på min pappa Stephan från en av mina senaste spelningar.

Etiketter: inspiration bakom

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln