Första praktikveckan!

Igår kom jag hem efter min första praktikvecka på Birka Paradise. Veckan har varit helt fantastisk och jag har fått se och göra så mycket! Jag har praktiserat med nöjet och kryssningsvärden Yvette Palm har varit min handledare. Det är främst henne jag varit med men jag har även sett hur nöjesvärdarna på båten arbetar och följt med på olika aktiviteter. 

 

Jag har fått sjunga och spela gitarr på musikfrågesporten och i pianobaren med pianisten, uppträtt med nöjesvärdarna med både gitarr och till bakgrunder. Jag har också fått hjälpa till att hålla i bingon och hjälpa till med tekniken. De dagar jag varit med kryssningsvärden har jag också fått hjälpa till med lite administrativt arbete på kontoret.

 

Det har också varit en ny erfarenhet att vara på en båt så många dagar i streck, det har varit svårt att ha kontakt med omvärlden och därför glömmer man lätt bort allt utanför. Dessutom har jag sluppit all vinterkyla vilket också har känts skönt. 

 

Jag har blivit så otroligt väl bemött och fått så mycket positiv feedback av både gäster och personal. Det är så kul att verkligen få se arbetet och framförallt få göra så mycket även fast jag "bara" är praktikant.   

 

Så på måndag går jag på båten igen och åker till torsdagen. Det ska bli så roligt att få jobba med ett nytt gäng nästa vecka, även fast de jag varit med under veckan också har varit underbara! Då kommer jag att vara med Ronny Olsson som är kryssningsvärd. 

 

/Ellinore

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln