Femtioårsfest

Den 7 januari firade min kära pappa sin födelsedag med en stor fest på Vikingavallen i Stallarholmen. Jag sjöng och spelade tillsammans med tre andra musiker under kvällen och det var otroligt roligt eftersom de är helt otroligt bra! Det var Per Fjällström på bas och mandolin, Ola Swenson på trummor och dragspel samt Ole Ornered på gitarr.

 

Jag var med och spelade ca 20 låtar och det var verkligen superkul att få ha ett så proffsigt band bakom sig som verkligen fick det att svänga! Det var också kul att få spela för en dansande publik, något som inte är så vant för mig. Kvällen var sammantaget väldigt lyckad och jag har fått massor med härlig inspiration.

Etiketter: framträdanden

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln