Kanske det största som hänt mig

Jag tänkte ta mig tiden att skriva och berätta om min fantastiska resa med Team Wille i Körslaget 2013.

Det har varit helt fantastiskt, jag har lärt känna så många underbara personer och fått uppleva så mycket, samt fått arbeta med otroligt proffsiga människor. Det är lite svårt att förstå vad jag faktiskt varit med om och jag har ännu inte hunnit landa. Team Wille från Mariefred var med i fyra program av Körslaget innan vi blev de som fick lämna tävlingen, på lördag i finalen av Körslaget kommer alla körer vara tillbaka i studion och sjunga igen.

Det har varit en väldigt intensiv period och det har upptagit näst intill all min tid, därför kändes det overkligt tomt när vi blev utröstade och inte längre behövde ses varje dag för att repetera. Men vi fortsätter att ses och kommer förhoppningsvis framträda i andra sammanhang längre fram.

Att arbeta med Wille Crafoord, som var vår körledare, har varit så roligt, lärorikt och galet. Han är en så driven och kreativ person och hans konstnärliga ådra genomsyrar allt. Det har varit toppenrepetitioner, en del tyngre och tröttare men oftast har vi alla varit fyllda av inspiration, energi och glädje. 

Jag kan inte uttrycka i ord hur rolig den här resan har varit och jag kommer nog aldrig uppleva något liknande i hela mitt liv. Jag är så tacksam att jag fick chansen att vara med om detta och hoppas ni alla har tittat och röstat på oss!

Finalen är nu på lördag kl.20.00 och då är vi som sagt tillbaka i studion och ger allt för att visa att vi borde ha vunnit! ;-)

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln