Tillbaka på Terrassen

I lördags spelade jag på ett bröllop under dagen och på kvällen var det dags att återvända till Terrassen i Mariefred och spela för ett gäng glada barn och vuxna från IFK Mariefred som annordnade sin årliga golftävling/grillfest på golfklubben.

 

Det är en supermysig tillställning och jag spelade där även för ett år sedan. Eftersom det var så uppskattat blev jag tillfrågad att spela där också i år och jag svarade självklart ja!

 

Tidigare i somras spelade jag tre vid tillfällen på Restaurang Terrassen under deras Gripsholmsvecka och året dessförinnan arbetade jag där som servitris. Man kan säga att jag känner mig hemma där och det var en jätterolig spelning. Alla var så positiva och jag har mycket ny inspiration för att fortsätta öva.

Bild från lördagens spelning, vädret var skönt och det var mysigt att få sitta ute för kanske sista gången i år.

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln