Mycket på gång

Det är mycket på gång just nu, både med spelningar och i skolan. Jag har nu haft en veckas sportlov men imorn sätter allt igång igen och det blir mycket fokus på vårens teaterföreställning som jag ska berätta om senare.

 

Den senaste veckan har jag haft två spelningar. I Strängnäs finns en supermysig restaurang/bar som heter Sju rum och kök och de har trevliga trubadurkvällar varje onsdag. Vi hade bestämt att jag skulle komma dit och spela och det var en härligt spontan tillställning och jag kom dit utan att riktigt veta vad det skulle bli. Det visades sig att det var fantastiskt mysigt och jag spelade kanske två timmar sammanlagt. Det var riktigt skön stämning och väldigt avslappnat. Jag ska spela där även onsdagen som kommer och jag kan verkligen rekommendera er att gå dit och lyssna och träffa lite trevligt folk!

 

I lördags anordnade en nära vän till mig en välgörenhetskonsert till förmån för läkare utan gränser. Det var en del av hennes projektarbete och hon frågade mig redan i höstas om jag kunde spela. Det var en jättemysig tillställning och jag spelade i ungefär fyrtio minuter. Lokalen var inte riktigt lämpad för mitt typ av framträdande men det gick bra ändå.

 

Nu framöver har jag många spelningar inplanerade, bland annat ett bröllop ooch en spelning på Strängnäs företagarmässa men mer om det framöver!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln